5 روش تهیه ساندویچ تخم مرغ

طرز تهیه انواع ساندویچ تخم مرغ

ساندویچ تخم مرغ آسان و سریع مناسب هر وعده غذایی

ساندویچ تخم مرغ یک ساندویچ مقوی ، سیر کننده و سریع هست که میتوانید در کمتری روزگار ممکن انواع ساندویچ تخم مرغ را تهیه کنید.

تخم مرغ غذایی هست که به سرعت آماده می شود و سرشار از پروتئین و مواد معدنی و اسیدهای آمینه مورد نیاز بدن هست. یک رقم تخم مرغ 3 درصد از نیاز روزانه کالری مردان و 4 درصد کالری مورد نیاز زنان را تامین می کند. یکی از آسان ترین و سریع ترین ساندویچ هایی که میتوانید آماده کنید ، ساندویچ تخم مرغ هست که خیلی خوشمزه و مقوی هست.

برای تهیه ساندویچ تخم مرغ اگر نان باگت در منزل ندارید میتوانید از نان لواش یا نان تنوری استفاده کنید و برای خوشمزه تر شدن ساندویچ میتوانید از گوجه فرنگی و خیار شور و در صورت میل‌کردن سس گوجه فرنگی استفاده نمایید.

ساندویچ تخم مرغ آب پز

مواد لازم ساندویچ تخم مرغ آب پز

برای 3 نفر

 

  تخم مرغ آب پز 3 رقم
 سس مایونز 3 قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی  به مقدار لازم
 برگ کاهو تازه  به مقدار لازم
نان باگت  به مقدار لازم
نمک و فلفل  به مقدار لازم
خیارشور دلخواه
 سس گوجه فرنگی دلخواه

 

طرز تهیه ساندویچ تخم مرغ آب پز

طرز تهیه ساندویچ تخم مرغ آب پز

3 رقم تخم مرغ را به همراه آب در قابلمه روی حرارت میانه قرار د هید  ، حدود 15 لحظه آب پز شدن تخم مرغ ها طول خواهد کشید.

برای این که پوست تخم مرغ ها به آسودگی سوا شود ، آب داغ کاسه را خالی کرده و روی تخم مرغ ها آب سرد بگیرید تا کمی از حرارت بیوفتد و دوباره آبش را خالی کنید و به آسودگی پوست تخم مرغ ها را سوا نمایید.

شکیبایی کنید تا تخم مرغ ها سرد شوند سپس با یک چاقوی تیز آن ها را حلقه ای برش بزنید.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه دسر کرم انبه

مقداری از خمیر داخل نان باگت ها را خارج کنید و با قاشق همه سطح داخلی نان ها را سس مایونز آغشته کنید.

حلقه های تخم مرغ را درون نان بچینید و سپس کاهو و گوجه فرنگی خرد شده را در نان قرار دهید.

در صورت میل‌کردن میتوانید خیار شور هم به این ساندویچ افزایش کنید.

ساندویچ تخم مرغ و قارچ

مواد لازم ساندویچ تخم مرغ و قارچ

 

نان فانتزی   به میزان دلخواه
تخم مرغ    1 – 2  رقم
قارچ   5 – 10 رقم
ژامبون خرد شده 2 قاشق غذاخوری (داوطلبانه)
پیاز  1 رقم کوچک
نمک، فلفل، آویشن و پودر سیر   به میزان دلخواه
روغن زیتون   مقداری
پنیر پیتزا  مقداری

 

طرز تهیه ساندویچ تخم مرغ و قارچ

پیاز را خرد کرده با کمی روغن داغ‌کردن دهید.

قارچ را ورقه ای خرد کرده و به پیاز ها افزایش کنید تا آبش کشیده شود و سپس کناری بگذارید از حرارت بیوفتد.

تخم مرغ را با نمک و فلفل سیاه ، آویشن و زردچوبه مخلوط کنید و هم بزنید یکدست شود.

نان فرانسوی را از بخت صاف روی زمین قرار دهید و به صورت مستطیل از روی نان برش زده و داخلش را خالی کنید.

داخل نان را مخلوط روغن زیتون و پودر سیر بمالید.

تخم مرغ را با قارچ و ژامبون مخلوط کرده و  داخل نان را با این مواد پر کنید و کمی پنیر پیتزا رویش بپاشید.

نان را داخل فویل بپیچید و در سینی فر قرار دهید.

ساندویچ تخم مرغ و قارچ را در فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم شده هست به مدت 15 – 20 لحظه قرار دهید تا بپزد.

ساندویچ تخم مرغ اسپایسی

مواد لازم ساندویچ تخم مرغ اسپایسی

برای 4 نفر

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه مربا آووکادو

 

تخم مرغ   8 رقم بزرگ
 سس مایونز  1/2 پیمانه
سس فلفل  2 قاشق غذاخوری
نمک  1/4 قاشق غذاخوری
 آب لیمو 1/2 قاشق غذاخوری
 فلفل سیاه تازه آسیاب شده به مقدار لازم
 پیازچه  2 رقم
  نان تست به مقدار لازم

 

طرز تهیه ساندویچ تخم مرغ اسپایسی

طرز تهیه ساندویچ تخم مرغ اسپایسی

تخم مرغ ها را به همراه آب در یک قابلمه روی حرارت میانه قرار دهید ، وقتی آب آغاز به جوش‌آمدن کرد ، شعله را کم کنید و اجازه دهید 10 لحظه بجوشد.

آب قابلمه را خالی کنید و روی تخم مرغ ها آب سرد بریزید می توانید چند قطعه یخ هم داخل قابلمه بیندازید تا تخم مرغ ها به سرعت سرد شوند و روند پختشان پایان شود.

هنگام سرد شدن تخم مرغ ها سس اسپایسی ساندویچ را تهیه کنید.

سس مایونز ، سس فلفل ، نمک و آبلیمو و فلفل سیاهی که تازه آسیاب شده را مخلوط کنید.

پیازچه ها را ریز خرد کنید.

تخم مرغ ها را پوست گرفته و به قطعات درشت خرد کنید و پیازچه را رویشان بریزید و سپس سس را افزایش کرده و به آرامی با هم مخلوط نمایید.

برخی نان تست را در بشقاب بچینید و از مخلوط تخم مرغ رویشان قرار دهید و روی ساندویچ را با پیازچه خرد شده تزئین کنید.

ساندویچ تخم مرغ رژیمی

مواد لازم ساندویچ تخم مرغ رژیمی

برای 1 نفر

 

نان تست رژیمی یک رقم
 ژامبون بدون چربی یا کم چرب   60 گرم (حدود چهار ورق)
 زرده تخم مرغ  یک رقم
 نمک  به میزان لازم
  پنیر لبنه کم چرب  به میزان لازم

 

طرز تهیه ساندویچ تخم مرغ رژیمی

ژامبون ها را 20 ثانیه در مایکروفر گرم کنید.

نان تست ها را برشته کنید و روی هر کدام یک قطعه ژامبون قرار د ید.

زرده تخم مرغ را با پنیر خرد شده مخلوط کنید تا یکدست شود.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه کباب شاه عباسی

کف کاسه را کمی چرب کنید و مخلوط تخم مرغ وپنیر را راخل آن بریزید و 1 لحظه در مایکروفر قرار دهید و دوباره بردارید و هم بزنید و 45 ثانیه دیگر در مایکروفر قرار دهید تا کاملا بپزد.

تخم مرغ را روی ژامبون ها قرار دهید و در صورت میل‌کردن کمی نمک بزنید .

ساندویچ تخم مرغ قایقی

مواد لازم ساندویچ تخم مرغ قایقی

برای 5 نفر

 

نان ساندویچی ۵ رقم
تخم مرغ ۴ رقم
خامه‏ پرچرب  ۱/۳ پیمانه
 سوسیس مرغ ۲/۳ پیمانه
پیازچه ۱/۳ پیمانه
 پنیر موزارلا (موتزارلا) ۱/۲ پیمانه
نمک و فلفل به مقدار لازم
روغن  ۲ قاشق غذا خوری

 

طرز تهیه ساندویچ تخم مرغ قایقی

طرز تهیه ساندویچ تخم مرغ قایقی

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.

سوسیس را ریز خرد کرده و با کمی روغن داغ‌کردن دهید تا طلایی شود و روی دستمال حوله ای پخش کنید تا روغن افزایش اش کشیده شد.

تخم مرغ ها را در کاسه ای بشکنید و خامه را به آن ها افزایش کرده با چنگال هم بزنید تا یکدست شود.

 

سوسیس ، پیازچه خرد شده ، پنیر رنده شده ، نمک و فلفل را به تخم مرغ افزایش کرده و مخلوط  کنید.

نان ساندویچی به طول 20 سانتی متر را از سمت صاف روی سطح کار قرار داده و به شکل چشمی یا به اصطلاح قایقی روی نان ها را برش زده و خالی کنید تا نان ها شکل قایق بگیرند.

داخل نان را با مخلوط تخم مرغ پر کرده و روی سینی فر قرار داده به مدت 20 – 20 لحظه در فر بپزید تا تخم مرغ   کاملا خودش را بگیرد.

ساندویچ تخم مرغ قایقی را به صورت گرم و به همراه سس کچاپ میل نمایید.

 

برگرفته از یبتوته

مطلب پیشنهادی

7 طرز تهیه سالاد رژیمی مرغ برای کاهش وزن

(*7*) انواع سالاد رژیمی با مرغ طرز تهیه سالاد رژیمی چربی سوز و خوشمزه! گوشت …