طرز تهیه خوراک مجارستانی
مواد لازم برای خوراک مجارستانی :
* فیله گوساله | 750 گرم |
نمک | سه چهارم قاشق چایخوری |
فلفل سیاه | یک دوم قاشق چایخوری |
روغن زیتون | دو قاشق غذاخوری |
پیاز میانه، خرد شده | دو رقم |
آرد همه منظوره | دو قاشق غذاخوری |
دانه های زیره | یک قاشق غذاخوری |
سیر، خرد شده | سه حبه |
پودر فلفل قرمز | یک قاشق غذاخوری |
سرکه انگور | یک فنجان |
آب | دو فنجان |
آب گوشت بدون نمک | یک و یک دوم فنجان |
* سیب زمینی کوچک | 500 گرم |
هویج خرد شده به قطعات مختلف | سه رقم |
فلفل دلمه ای، برش خرده | دو رقم |
* فیله گوساله که به قطعات 2.5 سانتی تکه تکه شده باشد
* سیب زمینی کوچک که به قطعات 2.5 سانتی خرد شده باشند
طرز تهیه خوراک مجارستانی :
به گوشت ها یک دوم قاشق چای خوری نمک و یک دوم قاشق چای خوری فلفل سیاه بزنید. روغن را در یک ماهی تابه بزرگ روی دمای میانه رو به بالا گرم کنید. یک سوم گوشت ها را به ماهی تابه افزایش کنید. به مدت 6 لحظه یا تا زمانی که دو جهت گوشت ها قهوه ای طلایی شد آنها را بپزید. گوشت ها را به یک بشقاب منتقل کنید. همین فرآیند را دو مرتبه دیگر با گوشت ها انجام دهید.
شعله را تا میانه پایین بیاورید و پیاز را به ماهی تابه افزایش کنید. به مدت 5 لحظه یا تا زمانی که نرم شوند بپزید. آرد، فلفل قرمز، زیره و سیر را افزایش کنید و یک لحظه بپزید. سرکه را افزایش کنید و 2 لحظه یا تا زمانی که حالتی سفت بگیرد بپزید. در حال پخت مواد را دائم بهم بزنید.
یک فنجان آب، آبِ گوشت و گوشت ها را به ماهی تابه افزایش کنید. شعله را کم کنید و به مدت 1 ساعت و 15 لحظه بپزید. سیب زمینی، هویج، فلفل دلمه ای و یک فنجان آب باقی مانده را افزایش کنید. درب ماهی تابه را بگذارید و 45 لحظه تا 1 ساعت دیگر بپزید ( تا زمانی که مواد نرم شوند ). با یک چهارم باقی مانده نمک و یک چهارم باقی مانده فلفل به خوراک چاشنی بزنید. غذا آماده سرو می باشد.
جمله طرز تهیه خوراک مجارستانی اولین بار در روبکا. پدیدار شد.
لینک منبع