طرز تهیه اریس کاکائویی کشی
مواد لازم برای تهیه اریس کاکائویی کشی :
شیر | ۲ پیمانه |
شکر | نصف پیمانه |
کاکائو | نصف پیمانه |
کره | ۲۵ گرم |
خلال پسته | به میزان لازم |
طرز تهیه اریس کاکائویی کشی :
همه مواد را با هم مخلوط کنید و داخل یک قابلمه ترجیحاً لعابی یا مسی بریزید، بگذارید روی حرارت ملائم تا بجوشد، وقتی جوشید حرارت را کم کنید و گاهگاهی هم بزنید تا ته کاسه نچسبد.
وقتی غلظت آن مثل فرنی شد از روی حرارت بردارید.
کف یک سینی پلاستیک بکشید و مایع رو بریزید توی آن و صاف کنید بعد روی آن را با پسته بپوشانید، بگذارید ۵ ساعت در دمای معمولی اتاق بماند تا خودش را بگیرد، بعد به صورت مستطیل برش بزنید.
میزان کاکائو بستگی به خودتان دارد میتوانید کم یا زیاد کنید هرچقدر بیشتر باشد شکلات شما تیره تر می شود. ریس های حاضری را داخل کپسول های پلاستیکی می پیچند تا خشک نشوند.
نکته: در قنادی ها به جای شیر از گلوکز استفاده می شود اما کار با گلوگز در منزل مشکل هست.
اریس شیری کشی: این اریس نیز در دو نوع پستهای و آسان در معرض می باشد. مثل کاکائوئی هست تنها کاکائو را حذف کنید و در اواخر پخت کمی وانیل به آن افزایش کنید.
جمله طرز تهیه اریس کاکائویی کشی اولین بار در روبکا. پدیدار شد.
لینک منبع