طرز تهیه اسکمو

طرز تهیه اسکمو

scam2 preparation2 طرز تهیه اسکمو

 

طرز تهیه اخته خَمَس (اسکمو اخته گیلانی)

 

روزگار تهیه : ۲۰ لحظه

روزگار پخت : ۲۰ لحظه

 

مواد لازم برای اخته خَمَس (اسکمو اخته گیلانی) :

 آلبالو خشک  ۱ لیوان
 زغال اخته خشک  ۱ لیوان
آلوچه خشک  ۱ و ۱/۴ لیوان 
 نمک و گلپر به مقدار لازم 

 

طرز تهیه اخته خَمَس (اسکمو اخته گیلانی) :

همه میوه ها را بشویید و سپس با آب و نمک و گلپر بگذارید تا بپزد (آب تا حدی بریزید که تا سر اخته داخل قابلمه را بپوشاند) وقتی پخت و سرد شد، داخل لیوان یک بار مصرف بریزید و یک رقم چوب بستنی داخل آن بگذارید و داخل فریزر قرار بدهید تا یخ بزند. بعد از سفت شدن آن را بیرون بیاورید و نوش جان کنید.

 

جمله طرز تهیه اسکمو اولین بار در روبکا. پدیدار شد.

لینک منبع

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه باقلوای آلبالو شکلاتی

مطلب پیشنهادی

7 طرز تهیه سالاد رژیمی مرغ برای کاهش وزن

(*7*) انواع سالاد رژیمی با مرغ طرز تهیه سالاد رژیمی چربی سوز و خوشمزه! گوشت …