طرز تهیه پاناکوتا با ژله خرده شیشه
مواد لازم برای پاناکوتا با ژله خرده شیشه :
شیر | ۳ پيمانه |
پودر ژلاتین | ۲ قاشق غذاخوری |
شکر | ۱ پیمانه |
خامه صبحانه | ٢٠٠ گرم |
وانیل | نصف قاشق چایخوری |
طرز تهیه دسر پاناکوتا با ژله خرده شیشه :
پودر ژلاتین را با نصف لیوان شیر سرد روی حرارت غیر مسقیم حل کردم، شیر و شکر و وانیل را روی حرارت قرار دادم تا شکر حل شود و بعد ژلاتین حل شده را افزایش کردم، خامه را هم اول با چند قاشق از مواد مخلوط کردم تا روان شود بعد به کل مواد روی حرارت افزایش کردم و هم زدم و از روی حرارت برداشتم (نباید جوش بخورد، تنها در حد گرم شدن)
داخل کاسه ریختم و به مدت شش ساعت داخل یخچال گذاشتم بعد چند رنگ پودر ژله آسان درست کردم (داخل کاسه های مستطیلی) و داخل یخچال گذاشتم، وقتی آماده شد برش زدم و روی پاناکوتا ریختم.
نکته
* برای اینکه ژله براق شود من از دو لیوان آبجوش استفاده می کنم و پودر ژله را بن ماری می کنم (حرارت غیر مستقیم مثل کتری) در واقع از آب سرد استفاده نمی کنیم.
مطالب مرتبط:
طرز تهیه دلمه هویج
طرز تهیه شیرینی عسلی مغزدار
طرز تهیه اسموتی های مفید بهاری
طرز تهیه شربت پرتقال خانگی
طرز تهیه دلمه برگ مو + خواص دلمه برگ مو
طرز تهیه دسر کرم طالبی
طرز تهیه کباب ترکی با مرغ 2
طرز تهیه دسر توت فرنگی
طرز تهیه خورش بامیه و بادمجان
جمله طرز تهیه پاناکوتا با ژله خرده شیشه اولین بار در روبکا. پدیدار شد.
لینک منبع