طرز تهیه دسر هویج بستنی
طرز تهیه دسر هویج بستنی
مواد لازم برای دسر هویج بستنی :
آب هویج | ۱ لیوان |
بستنی زعفرانی یا وانیلی | ۱ لیوان |
پودر ژلاتین | ۲ قاشق غذاخوری |
طرز تهیه دسر هویج بستنی :
ابتدا یک لیوان آب هویج را گرفته و از صافی رد کرده تا کاملا رقیق شود. بستنی را در دمای محیط گذاشته تا کمی آب شود. سپس پودر ژلاتین را در مقداری آب سرد حل کرده و بن ماری کنید تا ذرات ژلاتین کاملا حل شوند، سپس ژلاتین بن ماری شده را به آب هویج افزایش کرده و خوب با هم مخلوط کنید.
بعد از مخلوط ژلاتین و هویج، یک لیوان بستنی که در دمای محیط آب شده را به مخلوط آب هویج افزوده و خوب هم بزنید تا کف بستنی از بین برود. البته لازم به ذکر می باشد که در صورت میلکردن می توانید چند قطره رنگ خوراکی نارنجی افزایش کنید تا دسر شما خوش رنگ تر شود. سپس مایه آماده شده را در قالب ریخته و به مدت چند ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را کاملا بگیرد و بعد در کاسه مورد نظر برگردانده و نوش جان کنید.
جمله طرز تهیه دسر هویج بستنی اولین بار در روبکا. پدیدار شد.
لینک منبع